Nl


Close
< RETOUR A LA LISTE Voir la video

Ervaren lead account


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Bachelier   French, Dutch, English   Contrat permanent
Jeudi 1 Juillet 2021


Jouw Functie

Voor je klanten ben je de belangrijkste persoon in het agentschap. Heeft één van onze creatieven of slimme consultants een bijzondere vraag of een briljant idee, dan komen ze vroeg of laat bij jou terecht. Je inspireert, challenget, coacht en zorgt voor structuur. Je bouwt duurzame samenwerkingen en goede relaties met de teams van je klanten. Je krijgt ondersteuning van account executives en krijgt de verantwoordelijkheid om hen te coachen en te laten groeien.

Jouw Profiel

Je werkt graag zelfstandig, maar je bent uiteraard ook een teamspeler. Deadlines? Geen probleem. Organisatie en multitasking: ook niet. Je bent geen salonstrateeg en steekt de handen uit de mouwen waar en wanneer nodig. Die hands-on mentaliteit siert je trouwens. Door je ervaring creëer je snel een sterke vertrouwensband met je klanten. Meertaligheid (NL en FR) is een vereiste om je goed uit de slag te trekken. Je hebt ook al meerdere jaren bureau-ervaring achter de kiezen.

Ons Aanbod

Aan de slag bij het grootste onafhankelijke reclamebureau van België: qua opportuniteiten ga je alvast niets tekortkomen. Je krijgt een job om je helemaal uit te leven. Met ruimte om te groeien en verantwoordelijkheid om te nemen. Een ambitieuze werkomgeving (zonder files), een ongedwongen sfeer, een straf accountteam, divers werk voor de boeg en een écht café. Het aantrekkelijke loon, aangevuld met een interessant pakket extralegale voordelen en een opleidingsaanbod op maat via RCAcademy: we vermoeden dat ook dat zeer interessant klinkt.

Sounds like you? Mail dan snel naar jobs@rca.be. Wij kijken er geweldig naar uit om je te ontmoeten.

Postuler
RCA
Koningin Astridlaan 38, 3500 Hasselt

RCA, een van de grootste onafhankelijke communicatiebureaus in België, staat garant voor een aangename en bruisende werkomgeving en een ongedwongen sfeer (de RCAfés op vrijdagnamiddag zijn hier een mooi bewijs van). RCA, een van de grootste onafhankelijke communicatiebureaus in België, staat garant voor een aangename en bruisende werkomgeving en een ongedwongen sfeer (de RCAfés op vrijdagnamiddag zijn hier een mooi bewijs van). RCA, een van de grootste onafhankelijke communicatiebureaus in België, staat garant voor een aangename en bruisende werkomgeving en een ongedwongen sfeer (de RCAfés op vrijdagnamiddag zijn hier een mooi bewijs van). RCA, een van de grootste onafhankelijke communicatiebureaus in België, staat garant voor een aangename en bruisende werkomgeving en een ongedwongen sfeer (de RCAfés op vrijdagnamiddag zijn hier een mooi bewijs van). RCA, een van de grootste onafhankelijke communicatiebureaus in België, staat garant voor een aangename en bruisende werkomgeving en een ongedwongen sfeer (de RCAfés op vrijdagnamiddag zijn hier een mooi bewijs van).Personne de contact
Micha Appermans
micha@rca.be
0491631363