Nl
< RETOUR A LA LISTE

Business Development Manager


  Temps plein   Junior   Bachelier   Dutch   Contrat permanent
Mardi 10 Octobre 2023


In jouw rol als Business Development Manager bij DexVille, ben je niet zomaar een speler: je bent de regisseur van groei, de maestro van kansen en de architect van winnende strategieën. Maar dat doe je niet alleen.
Je werkt in harmonie met 3 bijzondere teams:

 • Onze data-goochelaars en conversie-experten duiken het liefst diep in cijfers en analyses. Samen ontrafelen ze de geheimen van jouw klanten en stellen de beste marketingcampagnes op om de doelgroep van jouw klanten te bereiken.
 • Onze creatieven zijn verhalenvertellers die de juiste visie ontwikkelen en merken ombouwen tot sterke identiteiten. Ze overtuigen de klant met hun vernieuwende kijk en zorgen voor een blijvende indruk bij jouw prospecten. 
 • En last but not least onze lijm, de account managers. Samen zorgen jullie voor een goed klantencontact, jullie werken als één geoliede machine om op lange termijn waarde te creëren en partnerschappen te koesteren. Jullie klanten doen een klein vreugde dansje als ze jullie telefoonnummers zien verschijnen op hun mobieltje.
 

Jouw taak: impactvolle, inspirerende gesprekken en het binden van bestaande en nieuwe klanten.

 • Je hebt een neus voor kansen en weet hoe je deze kunt omzetten in waardevolle klantrelaties. Je neemt proactief contact op met zowel bestaande als nieuwe klanten en overtuigt hen van de waarde die DexVille kan bieden. 
 • Grondig onderzoek en analyses schrikken jouw niet af. Je duikt in de wereld van de (potentiële) klant en begrijpt hun behoeften en doelen. Je werkt in een perfecte tandem met ons strategisch team voor het maken van de beste voorstellen voor jouw klanten. Samen kom je tot een vernieuwende presentatie én offerte waar de klant spontaan ‘JA’ op schreeuwt. 
 • Na de volmondige ‘JA’ zorg je voor een duidelijke briefing met de juiste teams waar duidelijk de doelstellingen, verkochte mix en planning besproken wordt.
 • Je behandelt vragen en klachten van klanten met professionaliteit en zorgt voor tijdige opvolging.
 • Je begrijpt dat succesvolle verkoop gebaseerd is op diepgaande kennis. Je blijft op de hoogte van onze producten, diensten en de digitale marketingindustrie in het algemeen. Jij bent in staat om moeilijke marketingtermen op een menselijke manier uit te leggen aan jouw klanten. (Geen nood, ons team staat klaar om jou hierbij te helpen!)

 

Van ‘praatjes maken’ naar commerciële successen, jouw superkracht?

Ben jij iemand die altijd al een neus (en ruikzin) heeft gehad voor kansen? Iemand wiens overtuigingskracht zo sterk is dat zelfs een ijsberg er warm van wordt? Is jouw ‘9-to-5-mentaliteit' vervangen door 'het is nooit te laat om een bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen'?


Heb je bij deze vragen spontaan naar jezelf geknikt, gejuicht of ons alvast een virtuele high-five gegeven? Dan ben jij misschien de persoon die samen met ons klaar is om de wereld van digitale marketing op zijn kop te zetten!

Jouw competenties: samen naar commerciële triomfen.

 • Targets schrikken jou niet af. Je bent gedreven, resultaatgericht en vol passie voor je vak. Het realiseren van gestelde doelen en het behalen ervan is voor jou geen probleem. Je zorgt niet alleen voor nieuwe klanten en merken waar het DexVille team helemaal los mee kan gaan. Je zorgt ook door geregelde Business Reviews, dat bestaande klanten up-to-date blijven, en blijven investeren in een goede mix van marketingproducten.
 • Je beschikt over aantoonbare ervaring in verkoop, bij voorkeur in een (digitale) marketing rol. Deze achtergrond stelt je in staat om snel waarde te creëren voor DexVille.
 • Je gelooft in de kracht van digitale marketing en begrijpt hoe het de groei van bedrijven en merken kan stimuleren. Je enthousiasme voor deze branche is aanstekelijk en motiveert anderen.
 • Je bent het visitekaartje van DexVille. Met je professionele houding, uitstralen en voorkomen bouw je vertrouwen op bij (potentiële) klanten en straal je betrouwbaarheid uit.
 • Als Business Development Manager zal jouw belangrijkste werkgebied Vlaanderen en Nederland worden. Het is dan ook belangrijk dat je professioneel kan communiceren in het Nederlands, om zo je commerciële mindset en overtuigingskracht zo goed mogelijk over te brengen naar je (potentiële) klanten. Kan je toch ook een goed woordje Frans spreken, des te beter!  
 • Op ons kantoor voorzien wij een plek voor jou! Je komt minstens 1 keer per week langs op ons kantoor in Antwerpen. Gezellig lunchen met de collega’s, een open sfeer én goed bereikbaar. Win-win-win dus! De collega’s kijken alvast uit naar je komst en voorzien een drankje op een van onze Thursty Thursdays of Tosti Dinsdags.

Bij Dexville heb je de kans om samen met 30 enthousiaste collega’s een sleutelrol te bekleden in een ambitieuze omgeving die samen met jou het verschil wil maken en verder wil groeien. Je krijgt hier de unieke mogelijkheid om je te verdiepen in een brede waaier aan digital marketingdiensten.


Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen o.a. een bedrijfswagen, laptop, smartphone, 13 de en 14 de maand, 100% vakantiegeld, hospitalisatie - en ambulante zorgverzekering, pensioenplan, 8€ maaltijdcheques, ecocheques, glijdende werkuren en een aantrekkelijke vakantieregeling (min 34 verlofdagen)

 

 

 

 

Postuler
Dexville
Uitbreidingsstraat 82 2600 Berchem

Welkom bij DexVille Waar digitale marketing geen taak is, maar een avontuur vol creativiteit, groei en buitengewone resultaten en performance & creativiteit elkaar versterken. Bij DexVille geloven we niet in conventioneel, we geloven in het creëren van digitale magie. Onze experts zijn niet enkel gepassioneerd en gedreven, ze zijn uitblinkers in de online wereld. Onze cultuur draait om samenwerking, innovatie en het streven naar top resultaten voor elke klant. Met een open en dynamische omgeving geloven we dat er geen slechte ideeën bestaan, maar streven we samen naar succesverhalen. DexVille is een creatief en doelgericht digitaal agentschap met een team van 30 gepassioneerde experten. We bedenken en implementeren toekomstgerichte online marketingstrategieën die het bedrijf van onze klanten doen groeien. Het digitale landschap is voortdurend in verandering. Aan een razendsnel tempo komen er nieuwe mogelijkheden, opportuniteiten en kansen. En wij, wij bouwen kansen. Wij verrichten strategisch denkwerk, bouwen 360° communicatie, digitaal inclusief, uit. We creëren campagnes en stellen content centraal. Wij zijn DexVille…En jij bent aan het juiste adres.Personne de contact
Julie Rayé
julie.raye@fcrmedia.be