Nl
< RETOUR A LA LISTE

(Senior) Accountmanager Business AM (m/v/x)


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Bachelier   Dutch, French   Contrat permanent
Jeudi 29 Septembre 2022


Businessam.be is de snelst groeiende economische & politieke nieuwssite in België met een
maandelijks bereik van meer dan 2 miljoen bezoekers. Naast de website, wordt Business AM vanaf januari ook op radio gelanceerd, en positioneert het zich hierbij als de eerste zakelijke nieuwsradio in Vlaanderen. Om het crossmediaal verhaal tot slot nog te versterken, organiseert Business AM ook eigen events met internationale allure, onder de noemer thefutureof.be

Om de ambitieuze objectieven van Business AM mee te helpen te realiseren, zijn we op zoek naar een gedreven (senior) accountmanager.


Jouw verantwoordelijkheden

Je bent mee verantwoordelijk voor de omzetgroei van Business AM en je ontwikkelt hierbij crossmediale campagnes voor adverteerders, voornamelijk uit de financiële, automotive en vastgoed sector.

Je bouwt lange termijn relaties en partnerships uit rond onze events

Je bent het centrale aanspreekpunt voor zowel adverteerders als agentschappen

Je ziet in alles opportuniteiten om adverteerders mee te integreren op ons diverse platformen, rekening houdende met ons DNA

Jouw profiel

-        Minimum 2-3 jaar ervaring in een commerciële functie binnen media of events

-        Netwerk binnen de agentschappen of (business) adverteerders is een troef

-        Kennis van digital, passie voor media en events

-        Proactief, netwerker, gedreven

-        Tweetalig Nederlands-Frans
 

Aanbod

Je komt terecht in een kleine, startende maar zeer ambitieuze mediagroep, MediaNation, die naast Business AM ook nog Gezond.be, Newsmonkey.be en Goodbye.be en de magazines Gezond en Goodbye in portefeuille heeft.

Onze kantoren bevinden zich in de MeetDistricts van Gent (Ghelamco Arena) en Brussel. Deze hippe en uiterst flexibele kantoren kunnen dienen als uitvalsbasis, en zijn een broeihaard voor jonge en creatieve start ups. In de Ghelamco Arena bevindt zich ook onze hypermoderne en top notch radiostudio.

Logeplaatsen op AA Gent en FC Antwerp om samen met klanten en partners de wedstrijden bij te wonen.

Volledige flexibiliteit om van thuis te werken, uiterst gezonde work-life balance en zelfstandigheid binnen de job, binnen een samen uitgetekend kader.

Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, events en andere workshops om jezelf verder uit te dagen en te ontplooien.

Marktconform salaris met zeer aantrekkelijke bonussen, groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen of mobiliteitsbudget en andere interessante voorwaarden die de groep biedt. Er is ook de mogelijkheid voor een zelfstandig statuut.

Overtuigd ?

Bezorg ons als de bliksem jouw cv en overtuigende motivatiebrief op vacature@medianation.be

Good luck!

Postuler
MediaNation NV
Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000 Gent

Economie is overal en voortdurend in beweging. En al die evoluties treffen via alle mogelijke omwegen onze portefeuille, ons leven en onze maatschappij. De coronacrisis, de oorlog in Oekraïne, de klimaatsverandering en de economische gevolgen voor het gezinsbudget? Gaan we nog kunnen reizen, en zo ja, hoe? Hoe organiseren we onze eigen financiële situatie voor nu, morgen en de verdere toekomst? Wat met mijn job? MediaNation wil een gids zijn voor onze luisteraar en lezer. Kortom: voor onze gebruiker.Personne de contact