Nl
Close
< RETOUR A LA LISTE

Account director die het klappen van de zweep kent


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Ecole secondaire   Dutch   Contrat permanent

Jouw doel? Topwerk leveren voor topklanten. Dat doe je door de klant bij te staan met advies én door samen met onze experten een straffe strategie te vertalen in een goed verhaal. Dankzij jou weten account en project managers namelijk altijd en overal wat hen te doen staat. Anderen sterker maken … Het is sterker dan jezelf. Heb je je nog niet verslikt in deze boterham? Dan ben je alvast geslaagd voor de eerste proef. Lees snel verder.

Je bent een geboren coach die even graag leidt als begeleidt. Je beseft maar al te goed dat slagen als team belangrijker is dan er zelf uitspringen. Geen uitdaging is je te groot en je bent altijd een stapje voor op je klanten. Groei is dan ook het hoofddoel: voor jezelf, je klanten, je projecten én je collega’s.

Dankzij je jarenlange ervaring kent het digitale landschap voor jou geen geheimen en voel je je in een digitaal agency als een vis in het water. Bovendien weet je als geen ander hoe je een sterke klantenportefeuille moet opbouwen.

 

Postuler
Onlyhumans
onlyhumans

Onlyhumans is een snelgroeiend digitaal marketing- en reclame-agency. We geloven in de stuwende kracht van storytelling die vertrekt vanuit (digitale) data. Samen met onze klanten bouwen we aan verhalen die merken en producten doen groeien. En dat door de nodige dosis creativiteit en emotie te koppelen aan de intenties van de eindconsument.  Personne de contact
Tom Bogaert
tom@onlyhumans.com
04865712220