Nl


Close
< RETOUR A LA LISTE


Digital Content Wizard


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Bachelier   Dutch   Contrat permanent
Vendredi 27 Mai 2022


Verschiet jij soms van je schermtijd op het einde van de dag? Stop dan nu maar even met dat scrollen. En ontdek hoe jij met die schermtijd een verschil kan maken. Bij UNIZO leven we ervoor om ons dag in dag uit in te zetten voor ondernemers. Goesting om met jouw social media verslaving écht meerwaarde te creëren? Dan ben jij de Digital Content Wizard die wij zoeken!

Check, check, check?

  • Digital is jouw tweede natuur. Social media hebben geen geheimen voor jou. Nieuwe features of digitale innovaties?! Jij staat te springen om er meer over te weten.
  • Jij tovert korte, overtuigende content uit je toetsenbord alsof het niets is.
  • Met je kennis van SEO, SEA en Google Analytics pas jij als geen ander copy aan op maat van het kanaal én van je doelgroep.

Een blik op je werkdag:
 
  • Een vroege vogel zoals jij start om 8u? Of jij bent lang blij dat je na een straffe koffie om 9u eindelijk wakker bent? Hoe dan ook, je duikt meteen in Google Analytics. Je onderzoekt of de campagne het gewenste bereik, de vooropgestelde interactie behaalt en stuurt bij waar nodig.
  • 10u22 stipt verschijnt er een artikel in de pers over Vlaamse ondernemers. Dat kunnen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Jij schiet onmiddellijk uit je startblokken en gaat op zoek naar Danny, onze gedelegeerd bestuurder. Samen nemen jullie een korte video van zijn reactie op.
  • Om 11u is er een overleg over een groot event dat gepland staat. Jij komt meteen met ideeën om dit event via diverse digitale kanalen (social media, website, nieuwsbrief) te verspreiden.
  • Vlak na de middag werk je de contentkalender van de komende maand uit. Je maakt een planning op en voorziet alvast geschikte copy.
  • Je zorgt er daarna voor dat onze provinciale collega’s op de hoogte zijn van dit contentplan.
  • Om 16u merk je een negatieve reactie op onze meest recente Facebookpost. Geen challenge voor jou, jij schudt meteen een gepaste reply uit jouw mouw.
  • Einde dag, werk je nog een rapport uit met de belangrijkste resultaten en inzichten van de meest recente (digitale) campagne. Dit bezorg je aan alle betrokken collega’s.

Postuler
UNIZO vzw
Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Werken bij UNIZO is ten dienste staan van ondernemers pur sang: geen ceo’s, maar zelfstandigen, kmo-bedrijfsleiders en vrije beroepers die voor eigen rekening en risico hun zaak runnen. Zij vormen de motor van onze economie en welvaart en door hen te ondersteunen maken we dus een wereld van verschil voor onze samenleving. We verenigen meer dan 110.000 ondernemers in Vlaanderen en Brussel. UNIZO behartigt hun ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. En verder kunnen onze leden bij UNIZO terecht voor advies op maat van hun behoeften, informatie over allerhande topics, netwerking en een brede waaier van opleidingen.Personne de contact
Fieke Wouters
sollicitatie@unizo.be