Nl


Close
< RETOUR A LA LISTE


PRODUCT MANAGER PREMIUM BEDDING DENDERSTREEK


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Bachelier   Dutch, English, French   Contrat permanent
Mercredi 4 Mai 2022


Over de organisatie
Je komt terecht in een bruisende internationale groep die in Europa hoogwaardige matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens op de markt brengt onder lokale en internationale topmerken, waaronder Beka en Lattoflex, vanuit de productiesite te Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen). Ze produceren eveneens slaapcomfortproducten voor private labelcollecties.


Jouw nieuwe functie
Als Product Manager Premium Bedding in Denderstreek ben jij verantwoordelijk voor Beka en Lattoflex, 2 sterke merken in matrassen en lattenbodems. Je krijgt er de grote vrijheid om deze topmerken van A-Z te sturen en denkt mee aan toekomstige projecten en initiatieven. Jouw takenpakket als Product Manager is verdeeld in twee grote luiken, met als eerste productgerelateerde verantwoordelijkheden. Als Product Manager voor Beka en Lattoflex heb jij er alle belang bij de trends op de markt blijvend te analyseren, concurrentie op te volgen en prijsstrategieën scherp te houden. Bijgevolg heb jij een rechtstreekse invloed op de Beka- en Lattoflexcollecties die op de vele verkooppunten aangeboden worden. De dealers zijn zelfstandige slaapexperten en upscale zaken. Dankzij jouw marktkennis draag jij je steentje bij betreft toekomstige productinnovaties voor deze premium merken. Voor het tweede, klantgerichte, luik identificeer je de noden van de klanten en vertaal je deze in concrete initiatieven. Rekening houdend met de kersverse rebranding van beide merken, werk je promoties uit en bepaal jij de ondersteunende verkoopmaterialen voor Beka- en Lattoflexproducten. Om deze uit te werken, werk je hand in hand met een extern marketingbureau. Daarnaast sta jij als Product Manager Premium Bedding in voor de verdere uitrol van het huidige Shop-In-Shop concept. Je draagt de positionering van Beka en Lattoflex hoog in het vaandel en hebt als doel dit blijvend te ondersteunen met oog op verdere expansie. Als Product Manager Premium Bedding kom jij terecht in een internationale onderneming die, ondanks zijn omvang, een gezellig marketing team heeft met korte communicatielijnen. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de Head of Marketing in de BeNeFraLux.

Jouw profiel
Als ideale kandidaat voor deze functie als Product Manager Premium Bedding in de Denderstreek geniet je minstens van een bachelordiploma en 5 jaar relevante werkervaring als Marketeer. Ervaring met B2B2C doelgroepen zijn een grote plus. Evenals een grote affiniteit met de meubelsector en high-end merken. Je hebt een intrinsieke drive om voor Beka en Lattoflex alles op alles te zetten. Projectmanagement kent voor jou geen geheimen en je houdt ervan om autonoom aan de slag te gaan. Als toekomstige Product Manager voor deze A-merken ben jij een strategische Marketeer, kan jij gemakkelijk aan de slag met cijfers, en denk jij oplossingsgericht. Je bent een communicatief persoon die relaties opbouwt en onderhoudt met interne teams, externe partners en dealers van de vele verkooppunten. Daarnaast spreek jij Nederlands en kan jij vlot communiceren in Frans en Engels.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie van Product Manager Premium Bedding in de Denderstreek wordt een aantrekkelijk salaris voorzien met een totaalpakket aan extralegale voordelen en bedrijfswagen. Naast het salaris krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om beide topmerken lokaal te ondersteunen. Lattoflex is daarbovenop het meest sterke merk op de Belgische markt binnen bedding. Je zal werken vanuit hun kantoor te Geraardsbergen en kan genieten van een flexibele werkomgeving waar home office ingeburgerd is. Daarnaast heb jij het mooie aantal van 36 vakantiedagen. Als Product Manager voor Beka en Lattoflex maak jij deel uit van een internationale groep in expansie.

Interesse in deze functie als Product Manager voor A-merken Bedding in de Denderstreek? Solliciteer dan snel online! Voor bijkomende informatie kan je na het uploaden van jouw cv contact opnemen met Virginie De Smecht via 09/266 11 96.

Postuler
Hays Gent
Oudenaardse Steenweg 13, 9000 Gent

Over de organisatie. Je komt terecht in een bruisende internationale groep die in Europa hoogwaardige matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens op de markt brengt onder lokale en internationale topmerken, waaronder Beka en Lattoflex, vanuit de productiesite te Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen). Ze produceren eveneens slaapcomfortproducten voor private labelcollecties.Personne de contact