Nl


Close
< RETOUR A LA LISTE


Communications officer


  Temps plein   Junior   Bachelier   Dutch, French   Contrat permanent
Vendredi 7 Janvier 2022


Als communications officer zal je binnen het communicatieteam o.l.v. de coördinator communicatie en events ondersteuning bieden aan je interne en externe klanten. Je staat mee in voor de operationele uitwerking van de communicatie naar de diverse doelgroepen en je ondersteunt de collega’s binnen de andere teams op het vlak van communicaties bij de uitwerking van specifieke projecten.
 
 
Wat verwachten we van je?

  • Je staat in voor de uitwerking van communicatieplannen van projecten door de communicatie in concrete acties/projecten uit te voeren.
  • Je bent proactief en je houdt ervan om verschillende projecten tegelijk te trekken, op te volgen (budget, timelines, stakeholders) en met deadlines te werken.
  • Je werkt samen met de collega’s verder aan de implementatie van de communicatiestrategie naar de verschillende doelgroepen waarvoor we verschillende brands hebben (arbeiders, bedrijven, onderwijs, jongeren, etc.).
  • Je staat mee in voor de ontwikkeling, het onderhoud en het actualiseren van de digitale platformen (website, etc. Niet de sociale media).
  • Je ondersteunt collega’s van andere teams bij de uitvoering van project gerelateerde communicatieacties.
  • Je werkt mee aan de uitwerking van communicatietools, publicaties (magazines, nieuwsbrieven, etc.), … en waakt erover dat deze passen in de huisstijl.
  • Je vertaalt documenten en/of leest deze na.
  • Je werkt zelfstandig maar ook heel graag in team.

Postuler
Volta vzw
Volta vzw

Volta is de paritaire sectororganisatie van de elektrotechnische sector. Zowel bedrijven als arbeiders uit de sector kunnen bij ons terecht maar ook lesgevers die zorgen voor de toekomstige elektrotechnici. We dragen bij tot een duurzame toekomst van de sector door correcte en tijdige uitbetaling van premies aan arbeiders, organisatie van gesubsidieerde opleidingen, informatieoverdracht over nieuwe technologieën en reglementering, HR-coaching, netwerking en ten laatste ondersteuning van leraren voor de opleiding van goed gekwalificeerde elektrotechnici in spe.Personne de contact
Virginie Virginie De Groef
virginie.degroef@volta-org.be
024310586