Nl


Close
< RETOUR A LA LISTE

Marketingadviseur


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Master   Dutch   CDD avec possibilité d’embauche
Vendredi 5 Février 2021


Als marketingadviseur sta je, samen met je collega’s, in voor de nationale en de internationale branding en rekrutering van KU Leuven. Je bewaakt de positionering van KU Leuven en vertaalt ze in specifieke acties. Je rapporteert aan het hoofd van de stafdienst Marketingstrategie, die zich situeert binnen de Dienst Marketing en Communicatie van KU Leuven.

Je rolt mee de marketing- en outreachstrategie van de KU Leuven uit, implementeert ze en je analyseert en evalueert elke actie of campagne:

 • Je zet de marketingstrategie van KU Leuven om in concrete inhoud (advertenties, publicaties etc) naar verschillende doelgroepen en je denkt conceptueel mee na over nieuwe initiatieven.
   
 • Je implementeert (inter)nationale marketingcampagnes, zowel on- als offlineJe vertaalt de marketingstrategie van de KU Leuven naar een heldere briefing voor creatieve bureaus. Je hebt daarbij bijzondere aandacht voor de verschillende doelgroepen, het (inter)nationale onderwijslandschap en de regionale behoeften van de campussen. Je toetst creatieve voorstellen af aan de marketingstrategie en stuurt bij waar nodig.
   
 • Je neemt intern ook de rol op van account voor faculteiten en departementen, geeft hen advies en volgt de campagnedossiers voor hen op, steeds vertrekkende vanuit de centrale marketingstrategie.  Je weet hen ook te overtuigen van het belang daarvan.
   
 • In overleg met de senior collega’s, meet en evalueer je de resultaten van elke marketingactie en stuur je bij waar nodig.
   
 • Je beheert mee de sociale media-kanalen.

Postuler
KU Leuven
Minderbroedersstraat 8, 3000 Leuven

De KU Leuven is een onderzoeks- en onderwijsinstelling met internationale uitstraling. Alle opleidingen aan deze universiteit zijn gebaseerd op het innovatieve onderzoek van haar wetenschappers en professoren.Personne de contact