Nl


Close
< RETOUR A LA LISTE

Entertainment Marketeer


  Temps plein   Experimenté (non cadre)   Bachelier   Dutch, English   Contrat permanent
Vendredi 10 Décembre 2021


Functieomschrijving:

Jouw rol:

 • Je hebt de eindverantwoordelijkheid over het definiëren en uitvoeren van de strategie om de klantenwaarde en het gebruik van alle Streamz-klanten te laten groeien. Dit doe je met proactieve en reactieve upsell- en retentiemarketingcampagnes, waarbij je het volledige klantenbestand beheert.
 • Je duikt in onze data en identificeert de belangrijkste parameters waarop je nieuwe campagnes wil voeren. Je regisseert deze campagnes, van de briefing tot het gecreëerde marketingmateriaal en de post-analyse van de campagneprestaties. Dit in nauwe samenwerking met de afdeling CRM & communicatie.
 • Je coördineert de retentie- en upsellactiviteiten, met behulp van de beschikbare brede mediamix (e-mail, digitale targeting, app-notificaties…), creëert voortgangsrapporten en stuurt snel bij waar nodig.
 • Je bent verantwoordelijk binnen onze customer insights omgeving, en levert betekenisvolle data en audience insights, visualisaties en aanbevelingen aan onze interne stakeholders.
 • Samen met de technische teams maak je van Streamz een meer datagedreven organisatie.
 • Je draagt actief bij aan het behalen van de doelstellingen die het managementteam bepaalt en kan steeds rekenen op de coaching van het hoofd van Marketing & Sales.

Profiel:
 
 • Iemand met een passie voor marketing en data, die de status quo uitdaagt!
 • Twee tot drie jaar ervaring in een vergelijkbare rol of een specifieke rol die focust op het beheer van een klantenbestand.
 • Je bent een analytisch talent, met een sterk commercieel gevoel: iemand die vlot communiceert en niet bang is om anderen te challengen op basis van de verzamelde inzichten.
 • Je hebt ervaring in het verwerken en visualiseren van grote hoeveelheden data met bijhorende tools (bijvoorbeeld Microsoft Excel of Tableau dashboarding).
 • Je bent een vlotte spreker die ideeën kan pitchen in het Nederlands en Engels.

Aanbod:
 
 • Een glansrol in ons verhaal om tot de top twee Streamingdiensten van de Vlaamse markt te behoren.
 • Een aangename werkomgeving in een recent gerenoveerd kantoor in de Media Hub van Vlaanderen (Vilvoorde) met de mogelijkheid om thuis te werken. Je huisdier is zeker welkom in je home office. ??
 • De kans om verder te groeien als professional en als individu.
 • Een marktconform salarispakket.


Waar staan we voor bij Streamz?

Streamz is actief toegewijd aan het creëren van een diverse omgeving en is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen biedt aan iedereen. Wij hebben een duidelijke visie om de plek te zijn waar een diverse mix van getalenteerde mensen met passie komen, blijven en hun beste werk willen leveren.
Je komt terecht in een toffe bende met een no nonsense-attitude, vol eerlijkheid en transparantie. Een superhechte groep met betrokkenheid en gedrevenheid als voornaamste brandstof!

Elke aflevering in het leven van een marketeer bij Streamz is anders. Maar ze zijn allemaal even spannend. Op onderzoek gaan naar magische inzichten, goochelen met Engelse woorden, acties bedenken waar de concurrent alleen maar van kan dromen… Enkel een echte Marketing Wizard met een rugzak vol vlotte praatjes kan het avontuur aan.


Zie jij jezelf al de hoofdrol spelen in Life Of A Marketeer? Solliciteer dan nu en wie weet word je binnenkort een van onz!

 

Postuler
Streamz
Medialaan 38, 1800 Vilvoorde

Streamz is actief toegewijd aan het creëren van een diverse omgeving en is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen biedt aan iedereen. Wij hebben een duidelijke visie om de plek te zijn waar een diverse mix van getalenteerde mensen met passie komen, blijven en hun beste werk willen leveren.Personne de contact