SLUITEN


Op zoek naar iets ?

Zoeken

Al een MM-account ?

Inloggen Wachtwoord vergeten ?

Voer hierna uw e-mail adres in en ontvang een link om uw wachtwoord aan te maken.



Je wachtwoord versturen
FR NL

Op zoek naar iets ?


GEAVANCEERDE ZOEKOPTIES >

Nog geen lid van MM ?

mm.be is een freemium site. Om toegang te krijgen tot onze betalende inhoud, moet je een account aanmaken en je abonneren op onze producten.
Account aanmaken

Al een MM-account ?

Wachtwoord vergeten ?

Voer hierna uw e-mail adres in en ontvang een link om uw wachtwoord aan te maken.


Je wachtwoord versturen
close

OU

 

223

Media Marketing's finest Afterwork Selection - 10/08/2018

 
 

Omdat het leven meer is dan reclame alleen, stuurt de redactie van Media Marketing je elke vrijdag haar persoonlijke selectie voor een inspirerend weekend.

 

SEE

120 jaar Renault Zo'n goeie 35 jaar geleden droomde zowat elke jongere van zijn eerste R4 of R5; zelf herinneren we ons alsof het gisteren was een van onze allereerste trips op Franse bodem aan boord van een stokoude Renault 16 die nog toebehoord had aan de familie van Einstein. Een zalig en onverwoestbaar exemplaar van een mythisch merk waar we nog steeds met heimwee aan terugdenken. In de Brusselse Autoworld loopt deze zomer een expo rond de 120-jarige geschiedenis van Frankrijks grootste autobouwer. Nog tot 2 september kun je er zowat 50 emblematische modellen gaan bewonderen.




 

EAT

Día de los Tacos Zin om nog wat zomer te vieren in je bord? Reserveer dan een tafeltje bij Día de los Tacos, het spiksplinternieuwe Mexicaanse restaurant op het Antwerpse Zuid. In een kleurig en fleurig interieur - check de opvallende muurschilderingen van het collectief Aerosol Kings - smul je van authentieke taco's, smakelijke quesadilla's en lekkere side dishes. Ook vegans komen aan hun trekken. Goed om te weten: de plek biedt ook een all you can eat optie voor 19 euro. Uiteraard proef je een van de tequila's op de kaart, tenzij je het liever alcoholvrij houdt en gaat voor een typisch Mexicaans agua fresca.




 

DO

Half Oogst In Luik hebben ze hun festiviteiten rond 15 augustus, in Leuven vieren ze Half Oogst, een stadsfestival met diverse activiteiten dat het ter ziele gegane Marktrock moet doen vergeten. Daarom heeft het programma meer om het lijf dan muziek alleen. Natuurlijk kun je op de Oude Markt naar een aantal optredens gaan kijken en op de Grote Markt urban dance performances bijwonen, maar in de Naamsestraat kun je hippe outfits en coole vinyls scoren of jezelf trakteren op en funky haircut. Wedden dat je tijd tekort komt?




 

DO

We Can Dance Dit weekend vindt in Zeebrugge de zesde editie van het dance & fashion festival We Can Dance. Zoals elk jaar is er ook deze keer een dresscode: de hippe jongens en meisjes die afzakken naar de kust voor een portie elektronisch dansplezier, worden verzocht dat te doen in pure 'acid cowboystijl'. Haal dus je inner koejongen en - meisje maar boven! De line up en alle praktische details betreffende tickets en verblijf vind je hier.




 

DRINK

T'île Malines Elke zichzelf respecterende stad pakt tegenwoordig uit met minstens een seizoenstrand of een zomerbar. Dat geldt ook voor Mechelen, waar T'île Malines zichzelf positioneert als pop-up café, dansschuur en creatieve stadsoase. Er valt voortdurend vanalles te beleven op deze zomerplek, van openluchtcinema tot optredens, yogasessies en zondagse brunches. Natuurlijk kun je er ook gewoon terecht om te chillen onder het genot van een exotisch drankje. Nog tot 17 augustus en dan is het helaas gedaan.




 

SEE

Summertime Geometric Ibou Art Expo Paul Ibou was in de Jaren '60 en '70 een bekend grafisch designer. Tegelijk bouwde hij ook een belangrijke reputatie als beeldend kunstenaar op. Nog tot 31 oktober kun je in zijn atelier in Pulderbos (Zandhoven) gaan kijken naar een spectaculaire verzameling objecten, sculpturen en doeken uit 65 jaar creativiteit. Open op woensdag en zondag of na afspraak.




 

SHOP

Dust Dealers In Sint-Gillis - beslist toch een van de leukste buurten in onze hoofdstad - moet je zeker een keer binnenlopen bij Dust Dealers. De gezellige muziekwinkel tussen het Voorplein en de Hallepoort is het geesteskind van de gedreven 'beatmaker' Oldy Clap. Je kunt er niet alleen grasduinen tussen het vinyl in allerlei genres, met veel aandacht voor jazz, soul en funk, maar kunt er ook je platen laten reinigen en digitaliseren. Er worden ook geregeld concerten en andere evenementen georganiseerd.




 

TRAVEL

Original Glamping Onze vakantie zit er helaas op en dat de tranen ons spontaan in de ogen schieten als we terugdenken aan de zwoele luie dagen die ons te beurt vielen, komt onder andere omdat we zo graag kamperen: het is de beste manier om te onthaasten, dichtbij de natuur, in alle vrijheid en niet zonder romantiek. Wie wel te vinden is voor dat idee, maar toch wat meer behoefte heeft aan comfort, moet beslist een kijkje nemen op de website van Original Glamping. Daar vind je verblijven in tijdelijke en/of permanente kampen op unieke plaatsen ver van de platgetreden paden, waar de kampeerervaring gecombineerd wordt met een flinke scheut luxe. Ideaal, toch? Hoewel er volgens ons niets gaat boven ons rode tentje met z'n bijhorende hangmat.