FERMER


Vous êtes à la recherche de quelque chose ?

Rechercher

Déjà un compte MM ?

Se connecter Mot de passe oublié ?

Vous avez oublié votre mot de passe ?Envoyer votre mot de passe
FR NL

Vous êtes à la recherche de quelque chose ?


RECHERCHE AVANCÉE >

Pas encore membre MM ?

mm.be est un site freemium. Pour accéder aux contenus payants, vous devez créer votre compte et vous abonner à nos produits.
Créer un compte

Déjà un compte MM ?

Mot de passe oublié ?

Vous avez oublié votre mot de passe ?


Envoyer votre mot de passe
close
RETOUR A LA LISTE

DUVEL MOORTGAT - Brand Manager Duvel

Lundi 30 Octobre 2017


DUVEL MOORTGAT - Brand Manager Duvel
Brand Manager Duvel

Duvel Moortgat

Werken voor Duvel Moortgat is werken voor een familiebedrijf dat overloopt van de kwaliteitsvolle bieren. Bijna 1400 collega’s van Puurs tot Shanghai zetten zich elke dag met een vat vol goesting in voor topbieren zoals Duvel, De Koninck, Vedett en Chouffe. Fier staan wij in de top 10 van Belgische bedrijven met de beste reputatie.


Functieomschrijving:
We gaan niet doen alsof werken bij zo een onafhankelijke, familiale brouwer even spectaculair is als landen op de maan, maar het is toch heel speciaal. 
De marketingafdeling binnen onze groep heeft als uitdaging om onze premium bieren en merken tot leven te wekken voor liefhebbers over de hele wereld die kwaliteit en ware passie weten te smaken. We doen dit op onze eigen ‘Duvelse’ manier: niet bang om begane paden te verlaten en strategisch durven nadenken. Het mag vooruit gaan!
Binnen ons Duvel Brand team zijn we op zoek naar een collega die graag de handen uit de mouwen steekt om onze ambities mee te realiseren.

Ons smaakprofiel
 • Het Duvel Brand team is verantwoordelijk voor het waken van de identiteit van ons Belgisch icoon en de verschillende (toekomstige) producten die hieronder vallen (zoals Duvel Tripel Hop en Duvel Barrel Aged). Als Brand Manager binnen dit team, leid je projecten van A tot Z aan verschillende snelheden (en het kan soms heel snel gaan). 
 • Je werkt mee aan de marketingstrategie en -plannen waarbij je consumenten- en marktgegevens omzet in gerichte aanbevelingen en acties. Je vertaalt dit in een concrete marketingmix: het bepalen en bijsturen van de merkpositionering, ontwikkeling van packaging, promoties, animaties, social media,… 
 • Je werkt nauw samen met de verschillende betrokken partijen, zowel intern (productie, aankoop, sales On-Trade & Off-Trade, …) als met externe partners. Dit steeds vanuit een internationaal perspectief.
 • Je combineert strategisch inzicht met gevoel voor design en zet dit om in concrete aanbevelingen en acties.


Profiel:

Jouw ingrediënten
 • Je hebt een master in een economische of managementrichting met een specialisatie in Marketing en hebt reeds ervaring binnen brand marketing.
 • You just love beer, brands and innovation! 
 • Je hebt gevoel voor creativiteit en stijl en weet wat er leeft in binnen- en buitenland.
 • Je maakt graag deel uit van een team en kan ook zelfstandig wat werk verzetten. Je zakt niet in elkaar na wat opbouwende kritiek of een onverwachte tegenslag.
 • Je bent proactief en nauwgezet in de taken die je uitvoert én je bent niet vies van een deadline of twee (tegelijk ;-))
 • Je bent drietalig Nederlands-Engels-Frans met een internationale mindset.
 • Je kunt kritisch en probleemoplossend meedenken. Je hebt een CAN DO-mentaliteit.
 • Je hebt passies in je leven en bent misschien wel een beetje... eigenaardig. Gewoon is maar gewoon.


Aanbod:


En nu? "Surf vliegensvlug naar... "Nee, niet doen. Neem je tijd. Zo brouwen wij ook: bewust wat trager, maar altijd op zoek naar écht goed, naar beter. Laat je enthousiasme even bezinken. Slaap er een nachtje over, spreek met je partner, bel een vriend(in) op, je ouders. En als je dan voelt dat het nog steeds juist zit, dan het klopt, dàn moet je ons zeker iets laten weten. Wij bereiden ons dan met plezier voor op een fijn, no-nonsense gesprek met jou.
 
Solliciteren:

Gelieve deze sollicitatieurl bij de job te gebruiken:
NL : https://www.jobat.be/nl/jobdetail/jobsolicitation.aspx?jobid=1165374&utm_source=mm&utm_medium=jobs&utm_campaign=partnerJOBS


INTERVIEW

Mark Tungate : « Il n'existe aucun autre prix comme les Epica »

Mark Tungate : « Il n'existe aucun autre prix comme les Epica »DOSSIER  B2B Awards 2017 : les lauréats  


La quatrième édition des B2B Awards a rendu son verdict. Les jurys Press et Communication, présidés par Alex Thoré (Proximus) ont décerné quatre prix dans la première compétition et 10 dans la...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier


Mixx 2017 : les campagnes en or  


Pour la cinquième fois en six ans, TBWA décroche le titre d'Agence de l'année aux Mixx Awards de BAM. Elle remporte trois prix avec Telenet, qui repart avec le trophée de l'Annonceur de l'année,...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier


Les ambitions de Kickstarter : construire un monde plus créatif   


Présente en Belgique depuis deux ans, la plateforme de crowdfunding américaine a réuni depuis sa création en 2009 près de 13 millions de personnes qui sont engagées à hauteur de 3,2 milliards de...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier