FERMER


Vous êtes à la recherche de quelque chose ?

Rechercher

Déjà un compte MM ?

Se connecter Mot de passe oublié ?

Vous avez oublié votre mot de passe ?Envoyer votre mot de passe
FR NL

Vous êtes à la recherche de quelque chose ?


RECHERCHE AVANCÉE >

Pas encore membre MM ?

mm.be est un site freemium. Pour accéder aux contenus payants, vous devez créer votre compte et vous abonner à nos produits.
Créer un compte

Déjà un compte MM ?

Mot de passe oublié ?

Vous avez oublié votre mot de passe ?


Envoyer votre mot de passe
close
RETOUR A LA LISTE

BMSVISION - Expert Marketing & Corporate Branding

Lundi 9 Octobre 2017


BMSVISION - Expert Marketing & Corporate Branding
BMSvision, voorheen BarcoVision, is een toonaangevende fabrikant van Manufacturing Execution Systems (MES) die wereldwijd verkocht worden aan grote klanten in de textiel en kunststofindustrie.  We maken deel uit van de Savio-groep, een wereldwijde speler op gebied van machinebouw en elektronica. Onze producten zijn sensoren en systemen die data over productiviteit, kwaliteit en energieverbruik registreren teneinde manufacturing en supply chain processen te optimaliseren. BMSvision  beschikt over eigen filialen in de UK, US en China.
In de vestiging in Kortrijk werken 70 collega’s. Je verneemt meer over ons op www.bmsvision.com
Om onze naambekendheid te vergroten en de communicatie te verbeteren, zoeken we een:
 
Functieomschrijving

Je werkdomeinen zijn Marketing, Customer Branding en Employer Branding.
De Marketing en Customer Branding activiteiten hebben tot doel de verkoop te ondersteunen

·         Je zorgt voor de voorbereiding, het plannen en ondersteunen van publicitaire en commerciële activiteiten om de sales plannen te helpen realiseren. Daartoe behoren het ontwerpen van anntrekkelijke productbrochures, het maken van case studies over gerealiseerde klantenprojecten, het opstellen van nieuwsbrieven en het onderhouden van de website.
·         Je ontlast de sales managers door de organisatie van de internationale beurzen over te nemen. Je bezoekt zelf een paar maal per jaar de beurzen.
·         Je maakt marktanalyses in de kunststof- en textielsector en brengt potentiële klanten in kaart.
·         Je optimaliseert samen met de technical writer de gebruikersdocumentatie door uw input vanuit klantenperspectief.

De Employer Branding activiteiten beogen de naambekendheid van BMS in de arbeidsmarkt te vergroten.

·         Je schrijft de vacatureteksten  en zoekt naar de meest doeltreffende sociale media en rekruteringskanalen om sollicitanten aan te trekken.
·         Je legt contact met scholen en onderzoekt de mogelijkheden van BMS voor stageplaatsen. Je vertegenwoordigt het bedrijf op jobbeurzen en bent aanspreekpunt voor sollicitanten.
·         Je volgt de aanwervingflows op en ondersteunt HR bij het onthaal en de introductie van nieuwe medewerkers.
Profiel

·         Je behaalde een technisch/economische master opleiding met een sterke expertise in marketing en communicatie. Je beschikt over enkele jaren marketing ervaring in een hoog technologisch en internationale bedrijfsomgeving
·         In deze nieuwe functie hoef je niet veelvuldig te reizen en staan wij open door deeltijds werken (vb. 4/5 werkregime).
·         Je spreekt en schrijft uitstekend in het Engels en kan vlot overweg met MS Office (Word, Excel, PowerPoint) en sociale media.

Aanbod
 
-    Een stabiele en financieel gezonde werkomgeving met weinig verloop en open sfeer, weinig hiërarchie, toegankelijke leiders, ervaren collega’s, hulpvaardigheid en geen onderlinge afgunst of competitie.
-    Een bedrijf waar het DNA perfect aansluit bij de 4e industriële revolutie door de ontwikkeling van smart sensoren en meetapparatuur voor energiebeheer en afvalreductie en -beheersing,
-    We bieden je een marktcompetitief salarispakket met tal van extra-legale voordelen en een bonusplan.JOBS


INTERVIEW

Hans De Rore (Mediafin) : « Notre charte garantit une viewability de 100% sur nos sites »

Hans De Rore (Mediafin) : « Notre charte garantit une viewability de 100% sur nos sites »DOSSIER  Mixx Awards 2017 : les campagnes en or  


Gold Best Multi Channel Campaign + Bronze Best Awareness Campaign
"Dare to play" (LDV United/Special Olympics)

 
Unified Sports est un programme de Special Olympics International qui encourage...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier


Les ambitions de Kickstarter : construire un monde plus créatif   


Présente en Belgique depuis deux ans, la plateforme de crowdfunding américaine a réuni depuis sa création en 2009 près de 13 millions de personnes qui sont engagées à hauteur de 3,2 milliards de...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier


Effie 2017 : les 13 lauréats  


Bien que les organisateurs gardent secret le nombre de dossiers Effie inscrits au départ, ne permettant pas d'établir un ratio d'une année à l'autre, à l'arrivée, 2017 restera une année record en...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier