FERMER


Vous êtes à la recherche de quelque chose ?

Rechercher

Déjà un compte MM ?

Se connecter Mot de passe oublié ?

Vous avez oublié votre mot de passe ?Envoyer votre mot de passe
FR NL

Vous êtes à la recherche de quelque chose ?


RECHERCHE AVANCÉE >

Pas encore membre MM ?

mm.be est un site freemium. Pour accéder aux contenus payants, vous devez créer votre compte et vous abonner à nos produits.
Créer un compte

Déjà un compte MM ?

Mot de passe oublié ?

Vous avez oublié votre mot de passe ?


Envoyer votre mot de passe
close
RETOUR A LA LISTE

LANNOO - Marketing Manager

Lundi 18 Septembre 2017


LANNOO - Marketing Manager

Uitgeverij Lannoo, de grootste onafhankelijke uitgeverij in België, ontpopte zich de voorbije jaren door vele nieuwe initiatieven en innovaties tot de meest succesvolle en meest toonaangevende uitgever van de Lage Landen. Internationaal speelt ze een steeds grotere rol met spraakmakende publicaties op vlak van mode (o.a. Dries Van Noten, Martin Margiela, …), lifestyle (Wonderplants, Gert Voorjans, …) en kunst (Carl De Keyzer, Frieke Janssens, …) en met kinderboeken (Tijdlijn, Tom Schamp, …).
 
Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ervaren


Marketing manager (m/v)
afdeling Kunst & Stijl / MARKED Books
 
Je houdt van fijne boeken, mode, reizen, design, interieur, kunst en volgt de tendensen die de steden van vandaag doen bruisen op de voet. Je Instagram account is er een voorbeeld van want je deelt graag wat je mooi vindt. De nieuwste plekjes staan al lang op je lijstje, heb je vorige week al bezocht of uit een internationaal magazine gescheurd. Kortom we moeten jou niet vertellen wat de ‘urban nomad’ van vandaag fijn vindt.
 
Je staat in voor de (digitale) communicatie en voor de contacten met de nationale en internationale pers. Je doet aan content marketing en zet events en partnerships op voor jouw boeken. Kortom, je creëert de juiste communicatie- en marketingmix.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor MARKED, het on- en offline community platform dat we voor de stedelijke en internationale doelgroep van deze ‘Marked’-boeken hebben ontwikkeld. Je bouwt en implementeert de strategie van Marked in samenspraak met de uitgever en commercieel directeur. Je beheert het budget en analyseert uiteraard de resultaten en stuurt bij waar nodig met open vizier.
 
Je standplaats is ons hoofdkantoor in Tielt (filevrij op 30 min van Gent en 1u vanuit Antwerpen of Brussel), maar je bent uiteraard vaak onderweg naar onze partners en krijgt de mogelijkheid te werken op een van onze flexibele werkplekken (bijvoorbeeld Fosbury & Sons in Antwerpen)
 
Wij vertalen je masterdiploma en je ervaring in een mooie uitdaging in een stimulerende omgeving en zorgen voor een competitief verloningspakket inclusief bedrijfswagen.
 
Meer info over de boeken kan je vinden op: 
www.lannoo.be/nl/categorie/kunst-fotografie
www.marked-books.com
 
Interesse? Stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief en je c.v. via de volgende link
https://www.lannoo-jobs.be/vacatures/vacature-marketing-manager-kunst-stijl-marked-books-4534685-11.html
 JOBS


INTERVIEW

Hans De Rore (Mediafin) : « Notre charte garantit une viewability de 100% sur nos sites »

Hans De Rore (Mediafin) : « Notre charte garantit une viewability de 100% sur nos sites »DOSSIER  Mixx Awards 2017 : les campagnes en or  


Gold Best Multi Channel Campaign + Bronze Best Awareness Campaign
"Dare to play" (LDV United/Special Olympics)

 
Unified Sports est un programme de Special Olympics International qui encourage...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier


Les ambitions de Kickstarter : construire un monde plus créatif   


Présente en Belgique depuis deux ans, la plateforme de crowdfunding américaine a réuni depuis sa création en 2009 près de 13 millions de personnes qui sont engagées à hauteur de 3,2 milliards de...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier


Effie 2017 : les 13 lauréats  


Bien que les organisateurs gardent secret le nombre de dossiers Effie inscrits au départ, ne permettant pas d'établir un ratio d'une année à l'autre, à l'arrivée, 2017 restera une année record en...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier