FERMER


Vous êtes à la recherche de quelque chose ?

Rechercher

Déjà un compte MM ?

Se connecter Mot de passe oublié ?

Vous avez oublié votre mot de passe ?Envoyer votre mot de passe
FR NL

Vous êtes à la recherche de quelque chose ?


RECHERCHE AVANCÉE >

Pas encore membre MM ?

mm.be est un site freemium. Pour accéder aux contenus payants, vous devez créer votre compte et vous abonner à nos produits.
Créer un compte

Déjà un compte MM ?

Mot de passe oublié ?

Vous avez oublié votre mot de passe ?


Envoyer votre mot de passe
close
RETOUR A LA LISTE

DE PERSGROEP ADVERTISING - Creatieve Accountmanager BrandTales

Mardi 14 Mars 2017


DE PERSGROEP ADVERTISING - Creatieve Accountmanager BrandTales

Creatieve Accountmanager BrandTales

 
Cre-a-ti-vi-teit. Velen nemen het woord achteloos in de mond, alsof je het in een klik online bestelt op Coolblue. Jij beseft als geen ander dat het veel werk, toewijding en expertise vereist. Je verplaatst je als een kameleon in de huid van de klant om te begrijpen wat hij nodig heeft. Je weet dan ook dat de voldoening groot is wanneer een reclamecampagne van een klant naar een hoger niveau hebt kunnen tillen. Heb jij zin in een spannend sprookje bij BrandTales?


JOUW UITDAGING
  • Je komt terecht in een van de meest vibrerende afdelingen van de Persgroep Advertising, BrandTales. Ze zoeken, wikken, wegen, springen, bedenken, brainstormen over hoe een perfecte branded content strategie er precies uitziet. Ja, je springt soms gewoon in om tot nóg betere ideeën te komen.
  • Jij krijgt de kans om de toekomst van branded content mee vorm te geven.
  • Als je nieuwe collega’s niet aan branded content denken, dan zoeken ze andere creatieve oplossingen om klanten op een moderne manier te laten communiceren met hun potentiële klanten.
  • Creatieve campagnes vergen vele kwaliteiten, feedbackrondes en bijsturingen. Je bent dan een uitstekende netwerker en coördineert je projecten als de beste. Je hebt een hartelijk contact met je klanten en je wordt ook op onze redacties en marketingafdeling gerespecteerd.

JOUW STERKE PUNTEN
  • Wie de toekomst van branded content mee vorm wil geven, heeft best al een paar jaar ervaring in dé media.
  • Maar het belangrijkste is je persoonlijkheid: je ziet in elk probleem een opportuniteit om verrassend uit de hoek te komen. Je vecht voor je idee en dat van je klant.
  • Je komt terecht op de reclameregie van de Persgroep Publishing, commercieel is voor jouw geen scheldwoord. Meer zelfs: jij maakt van creativiteit een businessplan.
  • Je beschikt over een stevige scheut empathie. De communicatie in Dag Allemaal vergt nu eenmaal een andere toon dan die in Humo of bij Het Laatste Nieuws.
  • Creativiteit eindigt niet aan de taalgrens, je kan ook een stevig mondje meepraten in het Frans.
 
Wil je meer weten over De Persgroep Advertising? Check dan zeker onderstaande sites:

www.persgroepadvertising.be
https://www.linkedin.com/company/de-persgroep-advertising-be
https://www.facebook.com/depersgroepadvertisingJOBS


INTERVIEW

Vivian Schiller (Weber Shandwick) : De nos jours, le vrai ou le faux est plus une question d'émotions que de faits  

Vivian Schiller (Weber Shandwick) : De nos jours, le vrai ou le faux est plus une question d'émotions que de faits  DOSSIER  Les nombreux défis de l'ethnomarketing  


La population belge compte de plus en plus de personnes d’origine non occidentale. Une évolution qui n’a pas manqué d’attirer l’attention des entreprises et responsables marketing, comme en...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier


Les médias peuvent-ils s'inspirer de l'industrie du X?  


Le digital a donné des ailes au business du "divertissement pour adulte". Les techniques d'affiliate marketing, les vidéos 360°, la réalité augmentée et virtuelle, l'IoT n'ont plus de secret pour...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier


Les sociétés d'audit à la conquête de la pub   


Ces dernières années, les Big Five n’hésitent pas à ouvrir leur bourse pour racheter toutes sortes d’agences digitales, créatives et de design de services sur les grands marchés. Les Deloitte...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier