FERMER


Vous êtes à la recherche de quelque chose ?

Rechercher

Déjà un compte MM ?

Se connecter Mot de passe oublié ?

Vous avez oublié votre mot de passe ?Envoyer votre mot de passe
FR NL

Vous êtes à la recherche de quelque chose ?


RECHERCHE AVANCÉE >

Pas encore membre MM ?

mm.be est un site freemium. Pour accéder aux contenus payants, vous devez créer votre compte et vous abonner à nos produits.
Créer un compte

Déjà un compte MM ?

Mot de passe oublié ?

Vous avez oublié votre mot de passe ?


Envoyer votre mot de passe
close
RETOUR A LA LISTE

DE PERSGROEP ADVERTISING - Creatieve Accountmanager BrandTales

Mardi 14 Mars 2017


DE PERSGROEP ADVERTISING - Creatieve Accountmanager BrandTales

Creatieve Accountmanager BrandTales

 
Cre-a-ti-vi-teit. Velen nemen het woord achteloos in de mond, alsof je het in een klik online bestelt op Coolblue. Jij beseft als geen ander dat het veel werk, toewijding en expertise vereist. Je verplaatst je als een kameleon in de huid van de klant om te begrijpen wat hij nodig heeft. Je weet dan ook dat de voldoening groot is wanneer een reclamecampagne van een klant naar een hoger niveau hebt kunnen tillen. Heb jij zin in een spannend sprookje bij BrandTales?


JOUW UITDAGING
  • Je komt terecht in een van de meest vibrerende afdelingen van de Persgroep Advertising, BrandTales. Ze zoeken, wikken, wegen, springen, bedenken, brainstormen over hoe een perfecte branded content strategie er precies uitziet. Ja, je springt soms gewoon in om tot nóg betere ideeën te komen.
  • Jij krijgt de kans om de toekomst van branded content mee vorm te geven.
  • Als je nieuwe collega’s niet aan branded content denken, dan zoeken ze andere creatieve oplossingen om klanten op een moderne manier te laten communiceren met hun potentiële klanten.
  • Creatieve campagnes vergen vele kwaliteiten, feedbackrondes en bijsturingen. Je bent dan een uitstekende netwerker en coördineert je projecten als de beste. Je hebt een hartelijk contact met je klanten en je wordt ook op onze redacties en marketingafdeling gerespecteerd.

JOUW STERKE PUNTEN
  • Wie de toekomst van branded content mee vorm wil geven, heeft best al een paar jaar ervaring in dé media.
  • Maar het belangrijkste is je persoonlijkheid: je ziet in elk probleem een opportuniteit om verrassend uit de hoek te komen. Je vecht voor je idee en dat van je klant.
  • Je komt terecht op de reclameregie van de Persgroep Publishing, commercieel is voor jouw geen scheldwoord. Meer zelfs: jij maakt van creativiteit een businessplan.
  • Je beschikt over een stevige scheut empathie. De communicatie in Dag Allemaal vergt nu eenmaal een andere toon dan die in Humo of bij Het Laatste Nieuws.
  • Creativiteit eindigt niet aan de taalgrens, je kan ook een stevig mondje meepraten in het Frans.
 
Wil je meer weten over De Persgroep Advertising? Check dan zeker onderstaande sites:

www.persgroepadvertising.be
https://www.linkedin.com/company/de-persgroep-advertising-be
https://www.facebook.com/depersgroepadvertisingJOBS
INTERVIEW

Karl Gilis (AGConsult) : « Le digital persuasion design de Facebook frôle l'immoralité »

Karl Gilis (AGConsult) : « Le digital persuasion design de Facebook frôle l'immoralité »DOSSIER  Comment REI continue à faire évoluer #OptOutside  


Deux ans après le succès mondial de #OptOutside, Tim Nudd d'Adweek nous raconte comment la marque REI a capitalisé sur son concept et créé un véritable mouvement de société.

En 2015, la chaîne...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier


B2B Awards 2017 : les lauréats  


La quatrième édition des B2B Awards a rendu son verdict. Les jurys Press et Communication, présidés par Alex Thoré (Proximus) ont décerné quatre prix dans la première compétition et 10 dans la...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier


Mixx 2017 : les campagnes en or  


Pour la cinquième fois en six ans, TBWA décroche le titre d'Agence de l'année aux Mixx Awards de BAM. Elle remporte trois prix avec Telenet, qui repart avec le trophée de l'Annonceur de l'année,...


en savoir plus
Member only
Connectez-vous pour accéder à ce dossier