SLUITEN


Op zoek naar iets ?

Zoeken

Al een MM-account ?

Inloggen Wachtwoord vergeten ?

Wachtwoord vergeten ?Je wachtwoord versturen
FR NL

Op zoek naar iets ?


GEAVANCEERDE ZOEKOPTIES >

Nog geen lid van MM ?

mm.be is een freemium site. Om toegang te krijgen tot onze betalende inhoud, moet je een account aanmaken en je abonneren op onze producten.
Account aanmaken

Al een MM-account ?

Wachtwoord vergeten ?

Wachtwoord vergeten ?


Je wachtwoord versturen
close

OU

 

193

Media Marketing's finest Afterwork Selection - 17/11/2017

 
 

Omdat het leven meer is dan reclame alleen, stuurt de redactie van Media Marketing je elke vrijdag haar persoonlijke selectie voor een inspirerend weekend.

 

SEE

David LaChapelle Natuurlijk heb je al van de beroemde fotograaf en regisseur David LaChapelle gehoord. De Amerikaan slaagde erin zowat alle moderne helden van zijn generatie te ensceneren en op de gevoelige plaat vast te leggen, gaande van Madonna tot David Bowie en Leonardo Di Caprio..., om er maar een paar te noemen. Zijn oeuvre omvat ook een persoonlijker luik dat zijn bezorgdheid om thema's als ecologie en ethiek illustreert. After the Deluge schetst in een 100 foto's een overzicht dat alle facetten van zijn (letterlijk) omvangrijke oeuvre omvat. Je moet er wel voor naar het BAM in Bergen, dus maak er een daguitstap van! 

DO

US by Night Volgende week is het weer zover en verwelkomt Antwerpen een nieuwe editie van Us by Night, een driedaags event rond design en creativiteit dat getalenteerde mensen uit de hele wereld wil samenbrengen. In de hal van Park Spoor Noord worden meer dan 50 internationale sprekers verwacht. Natuurlijk is er verder nog heel wat meer te beleven: er staat ook een sfeervolle nightmarket op het programma, er is allerlei streetfood voorhanden, je kunt er een potje pingpongen, een tattoo laten zetten en je vooral eindeloos laven aan de inspirerende sfeer. Opgelet: tickets zijn alleen verkrijgbaar voor de drie volle dagen. 

TRAVEL

Pilar En als je dan toch een paar dagen naar Antwerpen trekt, probeer dan een bed te reserveren in het nieuwe hotel Pilar. Deze kleurrijke stek op het nog altijd hippe Zuid telt 17 kamers, verspreid over drie verdiepingen. Die werden bijzonder smaakvol ingericht, elk met aparte toetsen en veel aandacht voor kunstzinnige details. Pilar wil dan ook veel meer zijn dan een gewoon hotel. Met zijn lobby, foodbar waar je zowat de hele dag door terecht kunt én de shop waar je bijzondere vondsten en eigen creaties ontdekt, positioneert het hotel zich als een stijlvolle ontmoetingsplek en een thuis voor zowel reizigers als buurtbewoners. 

DRINK

Old Fashioned We sluiten ons minireeksje cocktails zoals we die op de B2B Awards onder het toeziende oog van Hannah van Ongevalle (The Pharmacy) bereidden ter begeleiding van het tongstrelende dessert van chef Viki Geunes af met een klassieker van jewelste. De Old Fashioned. Niet voor mietjes, als je 't ons vraagt: we zagen al doorgewinterde drinkers geveld worden door deze ultieme bourbondrink. Je maakt hem als volgt. Snijd met een dunschiller een lange citroen- en sinaasappelzeste in het tumblerglas (kies een mooi geslepen exemplaar). Voeg daar 1 theelepel rietsuiker en een halve cocktaillepel Angostura bitters aan toe. Plet de suiker met de achterkant van de cocktaillepel in de zestes. Voeg er een weinig sodawater een toe en roer tot de suiker oplost. Doe er 5 cl Bourbon en drie ijsblokjes bij. Roer goed, zodat er extra smeltwater ontstaat. 

DISCOVER

De Smidse Aan de Vaartkom - waar het na de vele investeringen in de buurt almaar gezelliger wordt - opent dit weekend een spiksplinternieuwe foodhall haar deuren. De overdekte markt die De Smidse gedoopt werd, is ondergebracht in een voormalig gebouw van Stella Artois (waar meer bepaald de hoefijzers voor de werkpaarden gesmeed werden, vandaar de naam). Op het menu onder andere gastronomisch vlees van De Kapblok, hoogwaardig brood van Atelier de Séraphine, wijn en sterke dranken van Jeroen De Pauw, verse pasta (van de getalenteerde mannen van Rossi), een bar met terras, een restaurant, enzovoort. Zeker een keer langsgaan is de boodschap! 

SHOP

Winter Vide Dressing Binnenkort weer op de latten? Of gewoon op zoek naar nieuwe winterspullen? Zak dan dit weekend af naar het pittoreske Chalet Robinson in het Ter Kamerenbos. Daar worden door Les Belges font du Ski en Les 3 Vallées een aantal winterse activiteiten georganiseerd. Zo vind er op zondagnamiddag een verkoop met de beste skispullen plaats, gevolgd door een winterdrink en een Savoie-diner. Kwestie van alvast in de stemming te komen nog voor de eerste vlokken vallen!