SLUITEN


Op zoek naar iets ?

Zoeken

Al een MM-account ?

Inloggen Wachtwoord vergeten ?

Wachtwoord vergeten ?Je wachtwoord versturen
FR NL

Op zoek naar iets ?


GEAVANCEERDE ZOEKOPTIES >

Nog geen lid van MM ?

mm.be is een freemium site. Om toegang te krijgen tot onze betalende inhoud, moet je een account aanmaken en je abonneren op onze producten.
Account aanmaken

Al een MM-account ?

Wachtwoord vergeten ?

Wachtwoord vergeten ?


Je wachtwoord versturen
close

OU

 

185

Media Marketing's finest Afterwork Selection - 22/09/2017

 
 

Omdat het leven meer is dan reclame alleen, stuurt de redactie van Media Marketing je elke vrijdag haar persoonlijke selectie voor een inspirerend weekend.

 

SEE

Magritte meets Atomium 50 jaar na het overlijden van René Magritte, het icoon van het Belgisch surrealisme, brengt het al even iconische Atomium een unieke hommage aan Magritte. Enkele van zijn meest prominente en spraakmakende werken worden tot leven gebracht. Deze werken, tot decors verwerkt en ontrafeld, laten de bezoeker op een visuele manier kennis maken met de surrealistische wereld van René Magritte. 't Is eens iets anders. 

SEE

Wouter Steel De volgende tip die we toegestuurd kregen van Willem Van den Hoof (Make Lemonade), delen we beslist graag. Hij betreft 'The 3 year project' van de Antwerpse schilder Wouter Steel die daarmee drie jaar van zijn leven op doek zet. Beginnend met een schilderij per dag in het eerste jaar. Eindigend met een schilderij per maand in het derde jaar. Een uitputtingsslag. Een marathon. Stijl, kader en vorm worden binnen een context van tijd en ingeving geplaatst. Met eerlijkheid als de enige vaste. Niets is voorbereid. Niets blijft verborgen. Het maakt allemaal deel uit van het grotere verhaal." De 365 schilderijen van het eerste jaar worden tentoongesteld in de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Nadien wordt een select aantal van deze werken getoond aan het publiek in Gallery 15/17. De eerste expo start op 25 september, de tweede op 5 oktober. Bijzonder! 

SHOP

Brussels Design Market Hard core vintage lovers weten het natuurlijk al: dit weekend verwelkomt Tour & Taxis alweer een nieuwe editie van de halfjaarlijkse Brussels Design Market. Bezoekers kunnen snuisteren tussen de spullen van meer dan 100 exposanten die uitpakken met Scandinavische, Belgische, Italiaanse, Franse en Amerikaanse meubels, maar ook objecten in ceramiek en glas, collector's items en accessoires in plastic, metaal, hout of bakeliet. De beurs is opgedeeld in twee delen: eentje met officiële standen en een andere met hoog brocante gehalte. 

EAT

Pistolet Original Valérie Lepla doet het weer. Na een eerste vestiging bij de Zavel en een tweede in de Europese buurt opent de ondernemende Brusselse met een neus voor al wat lekker Belgisch is een derde Pistolet Original in het hol van de leeuw. Sinds begin deze week kun je in de beruchte Beenhouwersstraat gaan proeven van de typische pistolets belegd met allerlei lekkers van bij ons. Voor dit najaar strikte Lepla bovendien sterrenchef David Martin van La Paix voor zijn versie van het belegde broodje. Met gestoofde ui, pastrami en champignons. Lekker hoor. 

DO

Romeo & Juliet Marathon Een hele leuke tip voor de Leuvenaars onder ons (en dat zijn er nogal wat). Daar viert dit weekend de Stadsschouwburg zijn 150ste verjaardag met een gratis volksfeest dat twee dagen duurt. Op het menu: 96 balkonscènes (en dat mag je letterlijk nemen, met 24u lang, om de 15 minuten de beroemde balkonscène uit Romeo & Juliet in verschillende versies op allerlei plaatsen), een pop-up groene tuin met foodtrucks, een gigantisch (bijna) 24u uur durend bal populaire met de dj's van Radio Modern, Mensch, Erger Je niet en lokale beroemdheid dj Eddy, een familiezondag, verjaardagsontbijt, een gloednieuwe expo, rondleidingen. Geef toe, je zou voor minder in Leuven blijven! 

SEE

Natacha Paschal Onze gewaardeerde Franse collega Sophie Mazurel (MM) heeft altijd leuke plannen: soms lijkt het wel of ze Brussel beter kent dan wij, geboren Belgen. Zo gaf ze ons vorige week een flyer voor een mini-expo die momenteel te zien is bij Candide op het Brugmannplein. Daar lijkt het wel of de modeweek ook neergestreken is in onze hoofdstad, dankzij het werk van fashion victim en illustratrice Natacha Paschal. Fleurig, kleurig en met een knipoog. Tot 27 september. 

DISCOVER

Cokoa We hebben niet zo'n zoete tand, maar bovenop de dubbele madeleine bij de ochtendkoffie, gaat een stukje gebak er bij gelegenheid wel in. Al zeker als dat van bij Cokoa komt, hoewel het in feite bijna zonde is om de kunstwerkjes die Anaïs Gaudemer uit haar atelier tovert op te eten, zo mooi zijn ze. Het meisje is landschapsarchitecte van opleiding en je merkt dat ze ook in haar nieuwe roeping nog erg dicht bij de natuur staat: natuurlijke, seizoensgebonden ingrediënten, eetbare bloemen en échte plantaardige versieringen. Prachtig gewoon. En om duimen en vingers bij af te likken. Wanneer is dat feestje? 

TRAVEL

Spain Unspoilt De zomervakantie zit erop, dus is stilaan tijd om te dromen over de volgende. Als je van Spanje houdt, maar een bloedhekel hebt aan massatoerisme, kun je natuurlijk zelf op zoek gaan naar unieke plekjes waar schoonheid om elke hoek loert. Of je kunt, als het wat meer mag kosten, een beroep doen op een ervaren, meermaals bekroonde organisatie als Spain Unspoilt. Ze organiseren trips in alle maten en soorten in zowel bekende als minder bekende regio's, koesteren een voorliefde voor exclusieve logies en opwindende activiteiten. Als het je budget te boven gaat, willen we je altijd wel onze eigen tips verklappen...